Izrada sajta wordpress, izrada sajta cena, cena sajta, Marketing usluge


IZRADA MARKETING PLANA

Marketing plan određuje strategiju za narednu godinu, kvartal ili mesec. Marketing plan uključuje određivanje ciljeva, analizu trenutne pozicije, istraživanje tržišta i potreba kupaca, vremenski okvir kada će biti izvršeni zadaci, ključni pokazatelji učinka (KPI) koje pratimo.


IZRADA WEB SAJTA & REDIZAJN

Kvalitetna izrada web sajta bez obzira koja vrsta sajta je u pitanju, običan, veb trgovina, blog ili kombinacija. Portfolio radovi. Cena zavisi od teme, broja stranica, proizvoda, funkcija, dizajna, višejezičnosti i sl. Preporučujem profesionalne WordPress teme kako bi sajt izgledao što poslovnije. Pogledajte šta obuhvata izrada jeftinog sajta.


GOOGLE I FACEBOOK OGLAŠAVANJE

Reklamiranje Vašeg posla plaćenim Google(AdWords) i Facebook oglasima(Business). U zavisnosti od cilja oglašavanja biramo tip i podtip kampanje. Cilj može biti povećanje poseta, prodaje proizvoda, raznih usluga, brendiranje ili ostvarivanje što većeg broja konverzija (pozivi, registracije, preuzimanja). Promo kodovi za besplatno oglašavanje na Google. Sertifikati .


OPTIMIZACIJA SAJTA (SEO)

SEO audit (SEO revizija) je proces sagledavanja svih problema veb-sajta nakon čijih otklanjanja dolazi do povećanja organske posete. Unutrašnja i spoljnja optimizacija sajta, garantovano bolje pozicioniranje kod pretraživača. Korišćenje Webmaster tools alata, Yoast plugina i SEMrush servisa.


POPRAVKA I ODRŽAVANJE SAJTA

Održavanje sajta je važno za posete i sigurnost Vašeg web sajta. Podrazumeva održavanje visokog stepena sigurnosti Vaše web stranice i izradu sigurnosnih kopija. U održavanje spada i nadogradnja softvera i dodataka, kao i saradnja sa hosting provajderom pri rešavanju problema na serveru.


WEB ANALITIKA

Kreiranje i podešavanje Google Search Console i Google Analytics koda na sajtu, merenje i analiza podataka o posetama i ponašanju korisnika na stranicama. Periodični izveštaji na nedeljnom i mesečnom nivou sa smernicama šta poboljšati. Data Studio.


OBRADA FOTOGRAFIJA PHOTOSHOP

Obrada raznih fotografija, slika, crteža, grafikona, tabela. Prodaja gotovih fotografija. Adobe Photoshop CC. Popravke, pisanje i brisanje na slici, menjanje pozadine, razni dodaci, filteri, efekti.  Obrada fotografija Photoshop.


OGLAŠAVANJE PREKO BILBORDA

Bilbordi su jedan od najstarijih načina oglašavanja. Bilborde dnevno vidi više hiljada ljudi. Prolaznicima koji se stalno kreću istom putanjom gde je i Vaš bilbord, vaša poruka će se urezati u pamćenje. Više na sajtu izradareklama.comNapomena

Posao na Internetu obično počinje pravljenjem poslovnog plana pa zatim izradom sajta i profila na društvenim mrežama. Koliko je važno napraviti dobar plan takođe je važno imati i dobar sajt. Sajt je direktan odraz Vašeg posla i zbog toga je njegov izgled važan faktor u određivanju koliko će biti uspešan. Ukratko, ako Vaš sajt ne izgleda profesionalno i nije prijatan za oči, većina ljudi će pretpostaviti da su i Vaši proizvodi i/ili usluge takvi. Prema Kissmetrics-u, 79% kupaca koji nisu zadovoljni izgledom ili performansama web stranice više ne posećuju tu stranicu.

Zatim razmislite šta kupci najviše traže i kako im to što bolje ponuditi. Greška koju većina napravi jeste da odaberu neki proizvod a zatim traže ljude koji ga žele kupiti. Ako je ovo način na koji radite onda znajte da radite pogrešno. Umesto što pokušavate pronaći kupce za neki proizvod, prvo istražite šta je tržištu potrebno, odnosno koji proizvod ili usluga se traže, a zatim to ponudite.

Takođe, važno je istaći jedinstvenost Vaših proizvoda ili usluga! Po čemu ste posebni? Možete li pružiti bolju uslugu korisnicima, kvalitetniji sadržaj, tehničku podršku, dužu garanciju, bržu isporuku, niže cene? Razmislite o nečemu što će Vas odvojiti od ostalih konkurenata kako bi kupci Vama dali  prednost! To bi trebalo biti jasno naznačeno na sajtu.