marketing usluge

Profesionalni sajt, cena izrade već od 40 evra!

Izrada web sajta

Kvalitetna izrada web sajta bez obzira koja vrsta sajta je u pitanju, običan, web trgovina, blog ili kombinacija. Cena zavisi od teme, koliko stranica ili proizvoda bi imao, kakve funkcije, dizajn, višejezičnost i sl. Preporučujem Enfold temu jer spada u najlepše.  Izaberite model.

Optimizacija sajta (SEO)

Unutrašnja i spoljnja optimizacija sajta, garantovano bolje pozicioniranje kod pretraživača.

Google i Facebook oglašavanje

Radim reklamiranje Vaše firme plaćenim Google(AdWords) i Facebook oglasima. U zavisnosti od cilja oglašavanja biramo tip i podtip kampanje. Cilj može biti povećanje poseta, prodaje proizvoda, raznih usluga, brendiranje ili ostvarivanje što većeg broja konverzija (pozivi, registracije, preuzimanja). Sertifikati o stručnosti..

Održavanje sajta

Održavanje sajta uključuje obradu i ubacivanje članaka, fotografija i videa. U održavanje spada i nadogradnja softvera i dodataka, kao i saradnja sa hosting provajderom pri rešavanju problema na serveru.

Reklamiranje preko društvenih mreža

Reklamiranje preko društvenih mreža podrazumeva redovno postavljanje linka i prigodnog teksta ka vašem sajtu u cilju promocije firme i povećanja broja posetilaca na sajtu. Mreže po vašem izboru, a uobičajene su Facebook, Twitter i Google+. Veća poseta sajtu nekoliko puta.

Izrada video prezentacija

Ova vrsta reklama se prikazuje na YouTube i društvenim mrežama u cilju prezentacije vašeg posla ili firme. Fotografije i tekst po izboru. Primer imate ovde.

Cene nekih usluga su fleksibilne jer zavise od više faktora.