marketing usluge

Profesionalni sajtovi, obezbeđen domen i hosting!

 • Izrada Web sajta
  Kvalitetna izrada web sajta bez obzira koja vrsta sajta je u pitanju, običan, web trgovina, blog ili kombinacija. Prodaja sajtova. Cena zavisi od teme, broja stranica i proizvoda, funkcija, dizajna, višejezičnosti i sl. Preporučujem Enfold temu jer spada u najlepše.  Izaberite model.
 • Optimizacija sajta (SEO)
  Unutrašnja i spoljnja optimizacija sajta, garantovano bolje pozicioniranje kod pretraživača.
 • Održavanje sajta
  Održavanje sajta uključuje obradu i ubacivanje članaka, fotografija i videa. U održavanje spada i nadogradnja softvera i dodataka, kao i saradnja sa hosting provajderom pri rešavanju problema na serveru.
 • Google i Facebook oglašavanje
  Reklamiranje Vaše firme plaćenim Google(AdWords) i Facebook oglasima. U zavisnosti od cilja oglašavanja biramo tip i podtip kampanje. Cilj može biti povećanje poseta, prodaje proizvoda, raznih usluga, brendiranje ili ostvarivanje što većeg broja konverzija (pozivi, registracije, preuzimanja). Sertifikati .
 • Reklamiranje preko društvenih mreža
  Reklamiranje preko društvenih mreža podrazumeva redovno postavljanje linka i prigodnog teksta ka vašem sajtu u cilju promocije firme i povećanja broja posetilaca na sajtu. Mreže po vašem izboru, a uobičajene su Facebook, Twitter i Google+. Veća poseta sajtu nekoliko puta.
 • Izrada video prezentacija
  Video reklama koja se prikazuje na YouTube i društvenim mrežama u cilju prezentacije firme i proizvoda/usluge. Otvaramo nov kanal na YT i postavljamo prezentaciju. Primer.
 • Obrada fotografija Photoshop
  Obrada raznih fotografija, slika, crteža, grafikona, tabela. . . Prodaja gotovih fotografija. Adobe Photoshop CC. Popravke, pisanje i brisanje na slici, menjanje pozadine, razni dodaci, filteri, efekti. Photoshop usluge.

Cene nekih usluga su fleksibilne jer zavise od više faktora.