Marketing usluge

Marketing usluge

U skladu sa novim trendovima i zahtevima tržišta možete odabrati usluge koje su Vam potrebne. Osim marketing usluga, prioritet su Web dizajn/redizajn raznih vrsta sajtova, SEO optimizacija, Google i Facebook oglašavanje, razvoj softvera i održavanje. IT usluge:

Izrada marketing plana

Marketing plan određuje strategiju za narednu godinu, kvartal ili mesec. Marketing plan uključuje određivanje ciljeva, analizu trenutne pozicije, istraživanje tržišta i potreba kupaca, vremenski okvir kada će biti izvršeni zadaci, ključni pokazatelji učinka (KPI) koje pratimo.

Izrada sajta i redizajn

Kvalitetna izrada sajta bez obzira koja vrsta sajta je u pitanju; prezentacija, veb trgovina, blog ili kombinacija. Portfolio radovi. Cena zavisi od teme, broja stranica, proizvoda, funkcija, dizajna, višejezičnosti i sl. Preporučujem profesionalne WordPress teme kako bi sajt izgledao što poslovnije. Izrada sajta povoljno.

Google i Facebook oglašavanje

Reklamiranje Vašeg posla plaćenim Google(GoogleAds) i Facebook oglasima(Business). PPC Marketing. U zavisnosti od cilja oglašavanja biramo tip i podtip kampanje. Cilj može biti povećanje poseta, prodaje proizvoda, raznih usluga, brendiranje ili ostvarivanje što većeg broja konverzija (pozivi, registracije, preuzimanja). Ponuda za GoogleAds oglašavanje. Pogledajte i cenovnik FB oglašavanja.

Optimizacija sajta (SEO)

Neka Vaš sajt bude prvi na Google! SEO audit(SEO revizija) i rešavanje svih problema veb-sajta nakon čijih otklanjanja dolazi do povećanja organske posete. Unutrašnja i spoljnja optimizacija sajta, garantovano bolje pozicioniranje kod pretraživača. Analiza ključnih reči koje su bitne za posećenost sajta i njihov izbor mora biti na osnovu potražnje. Korišćenje Webmaster tools alata, Yoast plugina i SEMrush servisa. Google faktori SEO optimizacije.

Održavanje sajta

Održavanje sajta je važno za pravilno funkcionisanje i sigurnost sajta. Podrazumeva redovno ažuriranje, tehničku pomoć, kao i izradu sigurnosnih kopija. U održavanje spada i nadogradnja softvera i dodataka, kao i saradnja sa hosting provajderom pri rešavanju problema na serveru. Više o održavanju WP sajtova.

Web analitika

Kreiranje i podešavanje Google Search Console i Google Analytics koda na sajtu, merenje i analiza podataka o posetama i ponašanju korisnika na stranicama. Periodični izveštaji na nedeljnom i mesečnom nivou sa smernicama šta poboljšati. Data Studio.

Obrada fotografija Photoshop

Obrada raznih fotografija, slika, crteža, grafikona, tabela. Prodaja gotovih fotografija. Adobe Photoshop CC. Popravke, pisanje i brisanje na slici, menjanje pozadine, razni dodaci, filteri, efekti.  Obrada fotografija Photoshop.

Oglašavanje preko bilborda

Bilbordi su jedan od najstarijih načina oglašavanja. Bilborde dnevno vidi više hiljada ljudi. Prolaznicima koji se stalno kreću istom putanjom gde je i Vaš bilbord, vaša poruka će se urezati u pamćenje. Više na sajtu izradareklama.com

Kako početi?

Posao na Internetu obično počinje pravljenjem poslovnog plana pa zatim izradom sajta i profila na društvenim mrežama. Koliko je važno napraviti dobar plan takođe je važno imati i dobar sajt. Sajt je direktan odraz Vašeg posla i zbog toga je njegov izgled važan faktor u određivanju koliko će biti uspešan. Ukratko, ako Vaš sajt ne izgleda profesionalno i nije prijatan za oči, većina ljudi će pretpostaviti da su i Vaši proizvodi i/ili usluge takvi. Prema Kissmetrics-u, 79% kupaca koji nisu zadovoljni izgledom ili performansama web stranice više ne posećuju tu stranicu.

Zatim razmislite šta kupci najviše traže i kako im to što bolje ponuditi. Greška koju većina napravi jeste da odaberu neki proizvod a zatim traže ljude koji ga žele kupiti. Ako je ovo način na koji radite onda znajte da radite pogrešno. Umesto što pokušavate pronaći kupce za neki proizvod, prvo istražite šta je tržištu potrebno, odnosno koji proizvod ili usluga se traže, a zatim to ponudite.

Takođe, važno je istaći jedinstvenost Vaših proizvoda ili usluga! Po čemu ste posebni? Možete li pružiti bolju uslugu korisnicima, kvalitetniji sadržaj, tehničku podršku, dužu garanciju, bržu isporuku, niže cene? Razmislite o nečemu što će Vas odvojiti od ostalih konkurenata kako bi kupci Vama dali  prednost! To bi trebalo biti jasno naznačeno na sajtu.

Naš program digitalizacije i marketinga podrazumeva analizu online prisustva Vašeg poslovanja i aktivnosti na internetu, izradu marketing plana i pružanja full usluga sa ciljem povećanja prodaje.

PRUŽAMO

Digitalizaciju poslovanja i marketing usluge uz minimalne troškove.

DOBIJATE

U startu full uslugu za uspešno poslovanje. Plaćate odloženo, u ratama, shodno zajedničkom dogovoru.

Upit za saradnju

Zahtev za besplatne konsultacije za odobravanje uslužnog marketinga i digitalizacije Vašeg preduzeća možete poslati putem našeg maila [email protected], popunjavanjem kontakt forme OVDE ili pozivom na broj telefona: +381 61 615 9922.