Izrada sajta wordpress, izrada sajta cena, cena sajta, Marketing usluge

Profesionalni sajtovi, obezbeđen domen i hosting!

 • Google i Facebook oglašavanje
  Reklamiranje Vaše firme plaćenim Google(AdWords) i Facebook oglasima(Business). U zavisnosti od cilja oglašavanja biramo tip i podtip kampanje. Cilj može biti povećanje poseta, prodaje proizvoda, raznih usluga, brendiranje ili ostvarivanje što većeg broja konverzija (pozivi, registracije, preuzimanja). Vaš sajt i vašu postojeću marketing strategiju možemo prilagoditi da donose najviše rezultata. Sertifikati .
 • Oglašavanje preko Bilborda
  Bilbordi(outdoor oglašavanje) su jedan od najstarijih i najefekisanijih načina masovnog prenošenja poruka. Oglasi su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Niži troškovi u odnosu na klasične medije.  Bilbordi Srbija.
 • Izrada Web sajta
  Kvalitetna izrada web sajta bez obzira koja vrsta sajta je u pitanju, običan, web trgovina, blog ili kombinacija. Prodaja sajtova. Cena zavisi od teme, broja stranica i proizvoda, funkcija, dizajna, višejezičnosti i sl. Preporučujem Enfold temu jer spada u top temu sa najboljim ocenama.  Tri meseca besplatnog održavanja i marketing podrška. Pogledajte ponudu za izradu jeftinog sajta.
 • Optimizacija sajta (SEO)
  Unutrašnja i spoljnja optimizacija sajta, garantovano bolje pozicioniranje kod pretraživača. Korišćenje Webmaster tools alata, Yoast plugina i SEMrush servisa.
 • Održavanje sajta
  Održavanje sajta uključuje obradu i ubacivanje članaka, fotografija i videa. U održavanje spada i nadogradnja softvera i dodataka, kao i saradnja sa hosting provajderom pri rešavanju problema na serveru. Vrlo je bitno da se sajt ažurira radovno kako bi bio sigurniji i bolje se kotirao kod pretraživača.
 • Pisanje teksta(copywriting)
  Svrha copywrite-a ili promotivnog teksta je da čitaoca potakne na akciju i ubedi ga da reaguje, odnosno da kupi ponuđeni proizvod ili uslugu, prihvati vaše ideje, mišljenja i slično. Kada kupac dođe na Vaš veb sajt tada otpočinje bitka za prodaju/kupovinu gde sadržaj ima odlučujuću ulogu.
 • Izrada video prezentacija (Power Point)
  Video reklama koja se prikazuje na YouTube i društvenim mrežama u cilju prezentacije firme i proizvoda/usluge. Otvaramo nov kanal na YT i postavljamo prezentaciju. Primer.
 • Obrada fotografija Photoshop
  Obrada raznih fotografija, slika, crteža, grafikona, tabela. . . Prodaja gotovih fotografija. Adobe Photoshop CC. Popravke, pisanje i brisanje na slici, menjanje pozadine, razni dodaci, filteri, efekti.  Obrada fotografija Photoshop.

Napomena

Dosta firmi ili pojedinaca koji pokušaju da izgrade neki posao na Internetu odustane posle nekog vremena misleći da Internet nije za njih. Najčešći razlog neuspeha je nepostojanje plana. Nemojte razmišljati o pokretanju posla dok ne budete sigurni da ćete imati kupce. Razmislite šta kupci traže a zatim i kako im to ponuditi.. Greška koju većina napravi jeste da odaberu neki proizvod a zatim traže ljude koji ga žele kupiti. Ako je ovo način na koji radite onda znajte da radite pogrešno.. Umesto što pokušavate pronaći kupce za neki proizvod, prvo istražite šta je tržištu potrebno, odnosno koji proizvod ili usluga se traže, a zatim to ponudite..

Važno je istaći jedinstvenost Vaših proizvoda ili usluga! Šta možete ponuditi a da drugi to ne nude? Možete li pružiti bolju uslugu korisnicima, kvalitetniji sadržaj, tehničku podršku, dužu garanciju, bržu isporuku, niže cene? Razmislite o nečemu što će Vas odvojiti od ostalih konkurenata kako bi kupci Vama dali  prednost! To bi trebalo biti jasno naznačeno na sajtu.