Izrada sajta wordpress, izrada sajta cena, cena sajta, Marketing usluge

Marketing usluge

 • GOOGLE I FACEBOOK OGLAŠAVANJE
  Reklamiranje Vaše firme plaćenim Google(AdWords) i Facebook oglasima(Business). U zavisnosti od cilja oglašavanja biramo tip i podtip kampanje. Cilj može biti povećanje poseta, prodaje proizvoda, raznih usluga, brendiranje ili ostvarivanje što većeg broja konverzija (pozivi, registracije, preuzimanja). Promo kodovi za besplatno oglašavanje na Google. Sertifikati .
 • IZRADA WEB SAJTA
  Kvalitetna izrada web sajta bez obzira koja vrsta sajta je u pitanju, običan, veb trgovina, blog ili kombinacija. Portfolio radovi. Cena zavisi od teme, broja stranica, proizvoda, funkcija, dizajna, višejezičnosti i sl. Preporučujem profesionalne WordPress teme kako bi sajt izgledao što poslovnije. Pogledajte šta obuhvata izrada jeftinog sajta.
 • OPTIMIZACIJA SAJTA (SEO)
  SEO audit (SEO revizija) je proces sagledavanja svih problema veb-sajta nakon čijih otklanjanja dolazi do povećanja organske posete. Unutrašnja i spoljnja optimizacija sajta, garantovano bolje pozicioniranje kod pretraživača. Korišćenje Webmaster tools alata, Yoast plugina i SEMrush servisa.
 • POPRAVKA I ODRŽAVANJE SAJTA
  Ako Vaš sajt ne radi kako treba, nisu mu u funkciji neke stranice ili elementi, sporo se učitava, ili prosto „nešto nije u redu“ – na pravom ste mestu. Popravka ili oporavak sajtova, jednokratno ili uz održavanje. Održavanje sajta uključuje obradu i ubacivanje članaka, fotografija i videa. U održavanje spada i nadogradnja softvera i dodataka, kao i saradnja sa hosting provajderom pri rešavanju problema na serveru.
 • WEB ANALITIKA
  Kreiranje i podešavanje Google Search Console i Google Analytics koda na sajtu, merenje i analiza podataka o posetama i ponašanju korisnika na stranicama. Periodični izveštaji na nedeljnom i mesečnom nivou sa smernicama šta poboljšati. Data Studio.
 • OBRADA FOTOGRAFIJA PHOTOSHOP
  Obrada raznih fotografija, slika, crteža, grafikona, tabela. Prodaja gotovih fotografija. Adobe Photoshop CC. Popravke, pisanje i brisanje na slici, menjanje pozadine, razni dodaci, filteri, efekti.  Obrada fotografija Photoshop.
 • OGLAŠAVANJE PREKO BILBORDA
  Bilbordi su jedan od najstarijih načina oglašavanja. Bilborde dnevno vidi više hiljada ljudi. Prolaznicima koji se stalno kreću istom putanjom gde je i Vaš bilbord, vaša poruka će se urezati u pamćenje. Više na sajtu izradareklama.com

Napomena

Posao na Internetu obično počinje izradom sajta. Sajt je direktan odraz Vašeg posla i zbog toga je njegov izgled važan faktor u određivanju koliko će biti uspešan. Ukratko, ako Vaš sajt ne izgleda profesionalno i nije prijatan za oči, većina ljudi će pretpostaviti da su i Vaši proizvodi i/ili usluge takvi.

Zatim razmislite šta kupci najviše traže i kako im to što bolje ponuditi. Greška koju većina napravi jeste da odaberu neki proizvod a zatim traže ljude koji ga žele kupiti. Ako je ovo način na koji radite onda znajte da radite pogrešno. Umesto što pokušavate pronaći kupce za neki proizvod, prvo istražite šta je tržištu potrebno, odnosno koji proizvod ili usluga se traže, a zatim to ponudite.

Takođe, važno je istaći jedinstvenost Vaših proizvoda ili usluga! Po čemu ste posebni? Možete li pružiti bolju uslugu korisnicima, kvalitetniji sadržaj, tehničku podršku, dužu garanciju, bržu isporuku, niže cene? Razmislite o nečemu što će Vas odvojiti od ostalih konkurenata kako bi kupci Vama dali  prednost! To bi trebalo biti jasno naznačeno na sajtu.